Hjem > Om os

Besen International Group Limited levere de mest innovative, sikreste og smarteste elektriske køretøjets komponenter, herunder alle former for EV stik, stikdåser, forlængerledninger, stik, og ladestationer til vores kunder fra hele verden ..

besen gongsi 1.jpg

rigelig erfaring

Som en af de største producenter af opladning udstyr og komponenter i Kina, Besen besidder 16 års ekspertise inden for elektriske køretøjer opladning. Vi er ikke kun opsætning af EV Charging Standard af porcelæn, men også er en af de leverandører af State Grid Corporation of China. Vi har samarbejdet med mange producenter af opladning udstyr i Europa og USA, og undertaked flere OEM-projekter i de sidste par år.

Avanceret teknologi

En af grundene til, at vi kan være på forkant i vores branche er den professionelle tekniske team. Vi var den første fabrik, der producerede 800kW high-power DC ladestation i Kina, og den første til at nå CE, TUV certificering af EV Charging Stik i Kina. ”Leading opladning til en bedre måde”, bølgende frem og altid levere de bedste produkter til kunderne er mission vore Teknikker Forskning Departmement.

Fremragende produkter

Fremragende produkter er vores stolthed. Alle vores opladning stik har opnået CE, TUV og UL certificeringer. Fra kold Norge til varm Saudi-Arabien, fra Thailand, hvis elektriske køretøjer er lige begyndt til Amerika, hvis EV markedet har tendens til at være modne, vores produkter er kendt af flere og flere kunder. Den tilfredsstillende feedback fra kunder er vores drivkraft til at gøre fremskridt.

sikreste service

Vi tror på, at flittig tjeneste er sjælen i en fremragende selskab. Uanset om du er vores faste kunder eller nye kunder, som bare finde os i det første gang, vil eventuelle spørgsmål om dig blive besvaret inden for den kortest tid. Og vi har samvittighedsfuld efter-tjenester, problemer eventuelle problemer med produkter vil følge op ansvarligt ved vores fagfolk indtil løses perfekt. Dette er en af grundene til, at flere og flere kunder vælger Besen.

Vores fremragende R & D team og produktionsafdelingen gør at vi kan håndtere en bred vifte af krav fra vores kunder nemt. Streng gennemførelse af ISO9001: 2008 og ISO / TS16949: 2009 internationale kvalitetsstyringssystem certificering gøre Besen vokse ind i en international virksomhed gradvist, og CCC, UL, TUV, BS, CE, SAA sikre, at Besen kan giver de bedste produkter til vores kunder i enhver tid ..

Vi vil gerne vise vores ærlighed, top kvalitet, konkurrencedygtige priser og overlegen effektivitet til at etablere forretning med dig. Vores mål er ikke bare at levere produkter, men giver en komplet løsning inklusive produkt design, værktøj, fabrikation og service til vores kunder til at opnå deres indretningsdesign tilfredshed.

Copyright © Besen-Gruppen All rights reserved.